God morgon

Idag har jag fortfarande lite ont i halsen, hoppas att det släpper till halv fyra så att jag kan gå på step. :) För övrigt ska jag bara plugga idag, har verkligen mycket kvar att lära mig innan tentan imorgon.

Jobbade ju igår, samtidigt som det var bombhot i centrala Göteborg, och jag tyckte faktiskt att det var riktigt obehagligt även om jag kunde tänka logiskt att det oftast aldrig blir någon bomb när det kommer hot. Det märktes tydligt att det inte bara var jag som oroade mig - en så lugn lönehelg har jag aldrig varit med om. :P

Nu ska jag äta frukost och sen börja plugga. Är glad över att det blir vintertid nu så att jag fick en extra timmes plugg idag. ;)

Paus

Bara så att ni vet så är det väldigt viktigt med pluggpauser. :)


Morran fick bli dagens förmiddagskopp

Halsen igen

God morgon!

Har redan ätit frukost och är nästan redo att börja plugga. Ska väl ta en koffeintablett och låta den verka först bara. :) Får lite panik varje dag nu för jag känner mig så osäker inför tentan så att det inte är klokt. Försöker andas djupt och ta det lugnt. :P

Igår tog jag ett break från allt och lagade istället mat. Kycklinggryta med broccoli, morötter, rödlök och vitlök i, och ris till det. Det är bra att försöka få in grönsaker i maten istället för att bara ha dem till tycker jag. Av den enkla anledningen till att de framstår som så mycket tråkigare när de ligger där vid sidan. :P

Förresten, igår när jag vaknade så hade jag ont i halsen och det höll i sig i princip hela dagen, och idag när jag vaknade kändes det ännu värre. Jag tycker att jag har gjort min del av förkylningar för den här hösten, kan inte någon annan ta ansvar och ta över nu? ;) Nej men jag hoppas att det bara är något som kommer försvinna väldigt snabbt. Har i alla fall bokat step halv fyra på söndag, så tills dess måste det ju ha försvunnit.



Promenad

Efter att ha köpt ett nytt träningskort så gick jag ut på en rask promenad, och det blev riktigt svettigt. Speciellt i slutet när jag bestämde mig för att ta trapporna från eklandagatan till vattentornet. Det var tänkt som en extra jobbig slutspurt och det blev det verkligen! Nästa gång ska jag räkna antalet trappsteg. Det är i alla fall sjukt många! Nu blir det ett päron och sen dusch. Börjar inte skolan förrän ett idag.



Visste du att ett päron som väger 125 g innehåller 4,9 g fiber? Ett äpple med samma vikt innehåller 2,3 g. 25-35 g fiber/dag är rekommendationen. :)

Jullängtan

God morgon!
Sitter här och äter frukost; macka med skinka, te och fil. Tycker verkligen inte om att ha müsli eller flingor i filen men däremot strör jag i krossade linfrön för det fleromättade fettets skull. Kalorimässigt är det ingen skillnad på mättat och omättat fett, men det är nyttigare! :) Har även i kanel och kardemumma i filen för att det är så mumsigt. :)

Vet ni vad? Jag har fått en sån där sjuk längtan efter jul. Inte bara för att få vara ledig - jag tycker om hela december! Det är så mysigt med jul. Ljusstakar överallt, stjärnor i fönstren, julmusik... Lukten av pepparkakor, glögg och lussekatter... Janssons frestelse... Karl-Bertil Jonsson... Det kommer nog inte ta lång tid innan jag börjar lyssna på julmusik i smyg. :)

Nu ska jag strax gå ner till friskis och köpa nytt träningskort. Hade tänkt göra det igår, men dels så var det den regnigaste dagen på länge, och dels kom jag in bra i pluggandet och ville inte sabba det. Men nu ska det fixas!


Tänder ljus hela tiden nu. :)

Roligt te

Hämtade ut arbetet som jag, Josefin och Mirja skrev idag, och vi fick VG! :) Känns bra, men jag blev nästan ännu mer nervös för tentan. Skulle vara så tråkigt om jag inte klarar den.

Idag har jag gjort klart några uppgifter som inte har med tentan att göra och det känns skönt att ha dem överstökade. Fortsatte sen med tentapluggande och det känns som att det har gått ganska bra idag men ändå går det långsamt framåt. Tur att jag har hela fredagen ledig så att jag kan få riktigt mycket gjort då. :)

Gjorde förresten en kopp te förut, mest för skojs skull. Det var nämligen med en sån här:


Man lägger en sån här teblomma i en kopp och häller på varmt vatten...

...och sen slår det ut en sån här fin blomma längst ner i koppen! :) Själva teet var inte så gott, men det var kul att testa. :)

Ska forsätta plugga lite nu tänkte jag. Har väldigt svårt att somna på kvällarna så jag har bestämt att jag har förbud mot dator och tv efter klockan åtta på kvällen (ska stänga av direkt efter den här uppdateringen!). Med andra ord finns det inte så mycket att göra på kvällen - så jag kan lika gärna plugga tills jag somnar. ;)

Vi hörs imorgon!

Tentaplugg

Hej på er!

Sitter och försöker piggna till. Pluggade inför tentan förut och jag blev så trött att jag var tvungen att ta en liten eftermiddagslur för första gången på riktigt länge. Det är synd bara att man inte vaknar och är pigg efteråt utan jätteseg istället! Men nu börjar det kännas bättre så när jag har skrivit klart det här ska jag fortsätta. :)

Idag hade vi ännu mer diskussioner i skolan och det gällde nu etik. Det var rätt intressant tycker jag, det kan nog hända ofta inom vården att man måste göra svåra val. (Och säkert inom andra yrkesgrupper också förståss. :)). Imorgon ska vi prata genus. Hoppas på liknande upplägg som det var idag.

På tal om något helt annat så sitter och försöker komma på vad jag ska ha för abonnemang när jag byter telefon. Det är bara några dagar kvar tills jag får göra det och jag har tänkt mig en iPhone som alla andra - eftersom att folk uppenbarligen är nöjda med den. Nu gäller det bara att veta vad som är mest fördelaktigt för mig. Tur att jag har en bror som jobbar på tre och som ska ringa mig sen. :)

Och en sista sak innan jag loggar ut: Mitt träningkort har gått ut! Buhu! Jag vet, 2600 för ett helt års träning med massor att välja på är inte dyrt. Men det är ändå sjukt tråkigt att betala. Men självklart ska jag göra det. Tar nog en promenad till friskis imorgon och fixar det.

Dags att göra ännu en kopp te och plugga mer!

Nybakat bröd

God kväll!
Läste om etik förut, och det tog lång tid, för förvånandsvärt nog var det riktigt tråkigt att läsa om! Det kan ju annars vara intressant med etik-diskussioner. Men men. Var sugen på samma mat jag, Julia och Josefin åt i torsdags - linssoppa och nybakat bröd. Blev varken samma bröd eller samma soppa dock. :) Jag bakade brytbröd, och improviserade ihop en soppa. Först fräste jag vitlök och gul lök i lite rapsolja, sen tillsatte jag grönsaksbuljong och vatten, och så hällde jag i skivade morötter och röda linser och kryddade med lite cayennepeppar. Det blev riktigt gott! :) Det kan ju låta som att det är onödigt att baka bröd när man har lite ont om tid för att hinna med skolarbetet, men det tar faktiskt inte så lång tid att baka! Det kanske tog 5 minuter att göra degen och sen jäste det i 1 timme, sen bakade jag ut det (ca 10 min), och sen jäste det i 30 minuter. Sen var det dags för det att stå i ugnen i 30 min och under den tiden gjorde jag soppan. Under jästiden har man massor med tid att göra saker. :)

Sen var det dags för Svenska Hollywoodfruar och då åt jag lite efterrätt som bestod av frysta bär och vaniljkesella! Mums! :)



Det ser så fint ut med brytbröd innan man bryter loss brödbitarna. :)

Mycket att göra

Idag har vi haft lite diskussioner i skolan. Vi skulle kolla på en film som var ett rollspel mellan en dietist och en patient och sen skulle vi analysera den, för att då kunna diskutera idag. Ganska intressant tycker jag, det finns så mycket att tänka på under ett samtal. Sen är det klart att det perfekta samtalet existerar nog inte i praktiken, man är ju ingen robot.

Imorgon och på onsdag har vi workshops, imorgon är det etik och onsdag genus (eller tvärtom, jag kan komma ihåg fel). Har massor att läsa inför det så vi kan väl stryka 2 dagar till på tentaplugg-tiden, så vad är vi uppe i då? 4 dagar? Skoj. :)

Ikväll är det i alla fall premiär för en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar, och eftersom att jag tycker att det är så roligt så ska jag såklart se det. :) Känns dock som att jag kanske kommer tröttna den här gången, Agnes-Nicole Winter eller vad hon heter ska ju komma tillbaka och hon är så tråkig. Men Maria Montazami blir det ju kul att se igen. :D

Nu ska jag göra upp en plan för veckan, jag känner mig oftast mycket lugnare efter att jag har gjort det. Längtar efter 1 november 12.00. :) (Då är idrottsnutritionen klar).

Typisk söndag

Det här har verkligen varit en sån där riktig söndag om ni förstår vad jag menar. Ibland kan söndagar vara mysiga men ibland blir jag istället lite deppig av dem och det blev jag idag. Sov länge och sen tog det jättelång tid för mig att komma igång med dagen, jag tror att jag duschade vid tre-fyratiden. Gjorde lite skolarbete förut och efter det gjorde vi varma mackor och tittade på de 2 sista avsnitten av Gossip Girl säsong 3 - nu längtar jag verkligen efter säsong 4!!! Det var ett frustrerande slut på 3:an. :P

Känns lite segt att åka till skolan imorgon, jag har vant mig vid att vara ledig. :P Men det känns säkert bättre efter en natts sömn. Antaligen känns det extra segt eftersom att jag vet att jag inte kan skjuta upp tentapluggandet längre. Jag skulle ha börjat i fredags men jag förträngde det vilket innebär att jag nu har 6 dagar (eller snarare 5 - jobbar lördag), på mig att lära mig det jag behöver. Men det går nog bra. :) Nu när tentaveckan på Chalmers är över kan jag nog snika till mig en plats där om jag inte kan koncentrera mig hemma. :)

Dags att sova! God natt!

Blossa 10

Hallå!

Igår var jag heeelt ledig, och det var jätteskönt. Sov till halv elva och det behövdes. :) Sen tog jag en promenad ner till systemet med Micke och jag passade på att köpa Blossa 10! I år är det saffran i den och det tycker till och med jag låter gott -jag gillar ju inte glögg egentligen. Kanske låter tidigt att köpa glögg redan men det kan ju vara så att blossaglöggen tar slut och det vore väldigt tråkigt. Det har blivit lite av en tradition att köpa den till Micke varje år. :)

Senare på eftermiddagen simmade jag på valhallabadet med Åse och Julia. Det blev 1 km och det tog 35 minuter. Det går verkligen långsamt att simma. :P På kvällen blev det Starcraft 2-kväll här hemma med Julia och Josefin. Jag har inte hunnit spela så mycket de senaste veckorna så det var verkligen kul att köra lite igår! Hoppas på att hinna mer framöver. ;) Till middag gjorde vi linssoppa och bakade bröd, verkligen lyxigt med nybakat. :)



Det blev en liten limpa.

I år är de lite crazy och använder sig av romerska siffror. Väldigt festligt med guldflaska. :)

Blir mer och mer avslappnad

Hej!

Måndag och tisdag var verkligen kämpiga dagar! Jag, Josefin och Mirja slet för att få färdigt vår rapport och presentation som skulle in/redovisas idag. Känns skönt att det är klart! :) Redovisningen idag gick bra och nu ska jag försöka slappna av ett par dagar innan jag börjar tentaplugga. De senaste dagarna har det känts som att mitt hjärta har slagit dubbelt så fort som det ska hela tiden. Tentan är på måndag om ca 1½ vecka och innan dess har vi några work shops och det ska göras några förberedelser inför dem, så det är inte direkt slappt än, men nu är det väldigt mycket som har strukits från "att göra under oktober"-listan. :) Nu har jag inget schemalagt förrän på måndag. Långhelg!!! :)

Jag och Micke tittade på How to train your dragon förut. Det är en animerad film och den var riktigt bra! Absolut en bra film att se. :) Efter filmen fortsatte de roliga aktiviteterna med att jag rensade handfatet och städade toaletten. ;) Kanske inte är så kul men det känns väldigt skönt att ha det gjort. :)

Ska ganska snart sova tror jag, men först blir det ett Day 9-avsnitt. :)

God natt!

Längtar efter helg

Trööööött! Mirja och Josefin åkte hem för en liten stund sen, de har varit här sen ett-tiden och vi har grejat med vårt grupparbete. Mycket pill med smådetaljerna kan jag säga! Tur att det fanns exakt 3 st glutenfria chokladmuffins i frysen. På förmiddagen hade jag mitt patientmöte och det gick riktigt bra! Skönt att det är färdigt! :D Jag var så otroligt nervös hela dagen igår och nu på morgonen innan mötet. Man blir ju lite frestad att bara skita i sådana saker och springa iväg och aldrig se tillbaka, men å andra sidan så känns det bra när man har klarat av det. :)

Nu blir det väldigt lugnt resten av kvällen, och imorgon blir det ännu mer grupparbete - redovisning + inlämning på onsdag. Sen är det helg efter det. :) Längtar!

Grupparbete

Sitter och pluggar nu igen. :P Nu är det för grupparbetet och efter det ska jag förbereda mina patientmöten. (Jag ska bara ha ett men det finns en back up ifall den första inte kommer). Är nervös nu. :(

Igår efter jobbet åkte jag hem till Julia och träffade henne, Josefin, Fanny och 3 av Julias kompisar från Småland. Det var trevligt och vi åt en god risotto med ost och kantareller i. :)

Nej nu ska jag fortsätta så att jag blir klar någon gång. :)

Jobblördag

God morgon!

I torsdags efter att jag hade skrivit klart tentan så kände jag mig inte så lättat som jag hade trott att jag skulle göra, men nu börjar det kännas lite bättre faktiskt. På måndag har jag mitt andra patientmöte och på onsdag ska vi ha gjort klart rapport+redovisning till examinationsuppgift 2 i idrottsnutririonen, och det känns inte sådär jättebetungande. Men jag längtar ändå tills efter att det är klart för då är det bara att plugga inför en vanlig tenta och det är mycket roligare tycker jag. :) När det gäller patientmötet så är jag nästan lika nervös som jag var inför det första.

Igår kväll orkade jag inte göra någonting alls! Tillbringade kvällen i soffan med massor med gossip girl-avsnitt. :) Åt även en av mina glutenfria chokladkex (som är som kexchoklad ungefär). De var riktigt goda tyckte jag! Spelade även några matcher starcraft 2. :P

Nu ska jag äta frukost och jag lyxar till det med kokt ägg idag. :) Jag ska jobba idag och då är det skönt med en rejäl frukost som mättar länge. Om man inte är vrålhungrig så orkar man dessutom vara trevlig mot kunderna. :)



Om man lägger i ägget efter att vattnet har kokat upp och låter det stormkoka i 9 minuter så blir ägget perfekt och skalet fastnar inte.

Har börjat äta vitamin D-tillskott förresten. Det är ett vitamin som jag har lite svårt att komma upp till rekommendationerna av och speciellt nu på vinterhalvåret är det bra med tillskott eftersom att vi inte bildar något D-vitamin genom huden nu. Eller så kan man bara tänka extra mycket på att äta fet fisk. ;)

Färdig!!!

Yes! Skrev precis ut arbetet och det känns sååå skönt. Kul att börja på nästa uppgift nu. :P

God morgon

Har skrivit ungefär en timme nu. Egentligen var jag redo att börja skriva redan klockan åtta men det blev inte så för office krånglade så jag fick avinstallera och installera på nytt. Suck! Men nu är jag i alla fall i full gång och har totalt skrivit 2 av max 4 sidor på arbetet. Känns bra än så länge! Men man måste ta pauser för att kunna plugga effektivt så nu blir det en kopp te och en frukt!

Morötter i såsen

Har en att göra-lista på skrivbordet (på datorn) hela tiden nu. Inför imorgon ser det ut såhär:

Kanske inte är så många punkter men det kommer verkligen vara tillräckligt med saker att göra. :P Jag har ju väldigt mycket kvar på min psykologitenta och nästan alla andra är klara för längesen. Men så är det när man blir sjuk samtidigt som man försöker läsa 200 %! :P

 

Det blev inget mer plugg idag - jag var för trött helt enkelt. Laddar inför imorgon istället. :) Lagade pasta och köttfärssås och sen gjorde jag fint i köket. Har för övrigt slappat framför tv:n och sett family guy. :)

 

Nu är det dags att ligga lite på spikmattan och sen sova!

 

Bra med massor med morötter i köttfärssåsen... Det blir inte bara nyttigare - det blir billigare också. (Per portion köttfärssås alltså).

Det här är den bästa kryddan att ha i köttfärssås. Bakopeppar! Men min är snart slut. :( Och ja, den där påsen på 100 gram kostade 144 kr. Sjukt! Men det är ju så gott, och köttfärssen blir sådär härligt stark så att det bränner på läpparna. :)


Fick gratisgrejer

Hej hej!

Hemma efter en lång dag. När klockan ringde imorse var jag totalt död men till slut kom jag upp ur sängen och gjorde mig iordning. Sen var det dags för frukost. Glutenfri frukost. Min filtallrik såg ut som vanligt; fil med krossade linfrön och kardemumma och kanel på - jättegott. Däremot åt jag såklart inte samma bröd som jag brukade. Vi bakade ju i skolan igår och som jag skrev igår blev jag ändå ganska positivt överraskad eftersom att brödet gick att få ner -men idag var det tusen gånger äckligare!!! Usch. Torrt och hemskt. När jag tog sista tuggan och svalde ner den med vatten så trodde jag på fullaste allvar att jag skulle spy. Men den glutenfria pastan jag åt på lunchen var i alla fall god. :)

Som tur är har jag lite andra produkter nu som jag ska äta istället för det egenbakade brödet:


De här fick jag gratis i skolan! Müslin är nog det jag kommer använda mest, men jag funderar på att testa att göra en pajdeg eller liknande med mjölmixen till helgen. Fibrex kan man ju strö på fil/müsli. Kexen är lite som kexchoklad tror jag och det är ju lördagsgodis då.


Detta köpte jag själv. Vi fick rabattkuponger på 15 kr när man köpte muffins och värdecheckar värda 60 kr när man köpte bröd. Perfekt. :) Rostade precis en skiva av det där brödet till mellanmål och det var riktigt gott tyckte jag! Det fanns flera olika sorter och jag valde havre och fiber. 5,5 resp. 9 % fiber i dem och det tyckte jag ändå var bra! Det är ju vanligt att man säger att det är lite fiber i glutenfri kost men jag har inte haft några som helst problem med att komma upp i lagom fibermängd när jag ha planerat kosten.

Nu ska jag koppla av en liten stund till och sen hoppas jag att jag orkar skriva tenta. Kommer ha hela dagen imorgon på mig så jag är säker på att jag hinner i alla fall och just nu känner jag mig så trött att jag är skeptisk till om jag kommer orka mer idag. Hade kunnat somna nu. :P

Nöjd med mig själv

Jajamänsan! Har fått en hel del gjort. Det tog mig bara en timme att skriva examinationsuppgift 1, och sen gjorde jag 3 dagars glutenfri matplanering. Skönt att kunna stryka de sakerna från min att göra-lista. Tog ungefär en timmes paus efter det och sen började jag skriva på psykologitenta. Jajamänsan, jag BÖRJADE. Det är ganska många som är klara nu. Men men, jag är optimistisk. Hann skriva ungefär en sida och det är ju max 4 sidor så det är en ganska stor del. :)

Jag har iofs en sak kvar att göra. Jag måste komma på 2 frågeställningar som jag ska ta med mig till ätstörnings-seminariet imorgon. Jag har alltid tyckt att det är jättesvårt! Men jag kommer nog på något. :)

Snart ska jag och Micke beställa mat - det blir thaimat ikväll. Mums!


Glutenfri lab

På förmiddagen hade vi en glutenfritt-lab. Alltså delades vi in i mindre grupper och bakade glutenfritt bröd och lite annat. Min grupp (jag, Josefin och Madde) bakade 3 sorters bröd och glutenfria pannkakor! Efteråt fick man provsmaka allt det som hade bakats. Jag blev faktiskt ganska positivt överraskad av flera av bröden, det var inte så illa som jag hade trott! ;) Men glutenfritt bröd verkar alltid ha en lite märklig bismak som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Hela klassen ska äta glutenfritt i en vecka och jag startar imorgon.

Nu är det dags att börja skriva examinationsuppgift 1 i idrottsnutritionen, det var alltså den om ätstörningar som jag skrev lite om igår. Den ska ju vara klar imorgon så nu är det verkligen dags. :P Man ska bara skriva högst 2 sidor så det är inte en särskillt stor grej.

Gjorde en kopp te nu när jag kom hem och jag använde en ny muminmugg som jag fick av mamma! Här är bild på bägge sidor av koppen: (Det är för övrigt detta årets vintermugg och jag tycker verkligen att den är jättefin! Skidtävling heter den.)



Stinky ser ut som att han är lite ledsen för att han inte vann. ;)

Måndag kväll

Hejsan!
Blev inte så mycket rapporterat under helgen. :P I söndags när jag vaknade mådde jag sämre igen och det kändes verkligen segt, trodde att det skulle dra igång rejält igen. Innan jag gick och la mig igår tog jag en ipren, och sen när jag vaknade så mådde jag dåligt fortfarande. Men sen när jag hade kommit igång lite och tagit en till ipren, nässpray och gjort mig iordning så kändes allt bättre! Åkte ner till pedagogen och satt där och pluggade lite eftersom att jag behövde en bok som bara fanns där och som man inte får låna med sig hem.

Förutom att det kliar och rinner i näsan så mår jag rätt bra nu! Bara att hoppas att det håller i sig. :)

Här hemma har jag kämpat med att läsa Emma Igelströms bok. Det är inte det att den inte är bra, det är bara det att det är lite bråttom. Den handlar om hennes bulimi och tills på onsdag ska jag ha skrivit en text om den och en artikel om ätstörningar. (En av uppgifterna i idrottsnutritionen). Egentligen hade jag velat göra det i helgen men jag beställde boken från adlibris och den hann inte komma hit innan vi åkte i onsdags och därför fick jag börja innan jag la mig igår. Har inte jättelångt kvar med boken nu men jag kommer knappast hinna göra uppgiften idag! Imorgon blir det...

Sitter med en massa tända ljus nu och tittar på Svenska New Yorkfruar. :) Jag tröttnar visst inte på de här programmen. :P



Känns lite bättre

Hej hej!

När jag skrev mitt förra inlägg så kände jag mig lite deprimerad. Hade blivit rejält förkyld och på det hade jag en massa grejer som skulle göras. Jag har fortfarande en massa grejer som behöver göras och jag är fortfarande förkyld. Förkylningen har blivit mycket bättre får jag väl säga, har ont i halsen fortfarande och jag är snuvig -men jag tycker nog inte att det påverkar min koncentrationsförmåga så mycket längre. Dessutom är jag inte riktigt lika stressad över skolarbetet heller, jag vet inte riktigt varför men när jag drog igång med lite grejer idag så kändes det helt plötsligt mycket bättre. :) Har fortfarande mycket att göra men det känns inte omöjligt att klara av det. Imorgon kommer det bli massa skolarbete (och någon gång mitt på dagen gör jag en paus och åker till ikea en snabbis), och sen på kvällen blir det fredagsmys med nachos och spel för då kommer Daniel hit. Jag kanske skulle tillägga att jag är i Karlstad hemma hos mamma och pappa. :P

Ska ganska snart gå och lägga mig, men jag har så svårt att somna på kvällarna så jag vill i princip vara däckad när jag går och lägger mig för att slippa ligga vaken i flera timmar. :)

Vi hörs imorgon! :)

Jag behöver verkligen inte detta just nu...

Skiiiit! Vaknade imorse och hade rejält ont i halsen, och jag tänkte att det säkert är borta efter frukost och te som det brukar vara. Men nej då, det stannade kvar. Kände mig konstig i kroppen men jag gick ändå ner till den tysta läsesalen. Efter 1,5 timme och 2 (?!?!?!?!?!?!?) avklarade sidor insåg jag att det inte var någon idé. Min hals ömmade, näsan rann och huvudet sprängde. Gick hem och sov istället, och jag kände mig lite bättre direkt efteråt men nu när jag har varit vaken en dryg timme känns det piss igen. Jag har i alla fall inte feber vilket är väldigt positivt. Får hoppas att det har försvunnit när jag vaknar imorgon för jag har inte tid att vara sjuk just nu. Buhu! Ska dricka en kopp te och försöka läsa igenom alla uppgifter och så, så att jag har koll på allt. Ska avboka step-passet jag tänkte gå på ikväll också... :(

Patientmötet avklarat

Idag har jag haft mitt första patientmöte och det gick riktigt bra! Min handledare tyckte inte att det märktes att det var första gången! :) Efteråt blev jag jättetrött. Det var som om jag har spänt mig jättemycket och så släppte det nu. Somnade på bussen hem och sen somnade jag när jag kom hem. Fast innan dess bjöd Micke mig på lunch på sushirestaurangen på Gibraltargatan, supergott! :)

Ska försöka vakna till nu och sen planera vad jag ska läsa imorgon för då blir det tysta läsesalen hela dagen. :)


Kick-Ass

Jag hyrde inte någon film för vi hade några hemma som jag inte hade sett, och det blev så att jag valde att se Kick-Ass! Den var grym faktiskt, rolig och spännande. :P Våldet i den är lite Tarantino-aktigt kan man säga, en hel del blod och sådant. Det var precis en sådan film jag behövde idag. Börjar lugna ner mig lite inför imorgon... Skönt att jag ska träffa patienten klockan tio så behöver jag inte gå upp så fruktansvärt tidigt. (Jag måste vara där nio ändå men det räcker att ställa klockan på halv sju och det är helt okej).

Förresten, jag passade på att köpa frukt igår när jag hade rast och då köpte jag några svenska äpplen (discovery tror jag), och de är aaaasgoda! Det gäller att passa på att äta äpplen nu när det finns svenska för svenska äpplen är de absolut godaste tycker jag. :) Nu har jag avslutat två inlägg i rad med en liten frukt-kommentar. Kanske får bli en ny tradition. :P

Dags att sova strax, god natt!

Nervös

Hej på er!

Kom precis hem från ett step-pass! Jag försökte köra lite lugnt idag och ställde in brädan på den lägre höjden men det blir ju ändå att man tar i allt man bara kan när man är där. Har blivit förkyld och precis innan jag skulle gå till träningen kände jag att det var lite konstigt i halsen, så det var därför. Blev inte så glad när jag kom dit och insåg att jag hade glömt min vattenflaska hemma. :P När det kliar i halsen vill man ju dricka ännu mer, så jag fick springa ut ur salen och dricka direkt ur kranen några gånger. :)

Ska försöka hitta på något roligt ikväll. Imorgon är det ju dags för min första patient så jag måste ha något annat att tänka på resten av dagen för jag tror att jag blir galen av att gå runt och vara såhär orolig och nervös. Kanske skulle gå ner och hyra en film för det verkar ju inte vara så mycket av värde på tv:n ikväll. Låter som en bra idé. :)

Tror förresten att jag precis har ätit den suraste satsuman i hela världen. Fick extrema spasmer i ögat av den. Men gott var det! :P


RSS 2.0