Paus bara

Hej hej!

Kom på att jag bara kan tala om att jag kommer börja blogga igen när skolan drar igång, men just nu är det bara skönt att inte behöva känna att jag har något som ska göras. :) Idag gjorde jag mitt sista jobbpaus på ca 9 dagar och ska bara ha det lugnt och skönt, och sen hörs vi! :)


Morrn!

Fy satan så trött jag är! Hade jättesvårt att somna igår och nu jobbar jag morgonpasset på Hemköp... Men det är ett väldigt skönt pass och jag är ju hemma till fem. Ett plus är att jag sedan är ledig två dagar. :)

Har ett litet nytt träningsprojekt på g... På de nya löpmaskinerna på gymmet finns det ett program som är en 5 km-runda, och jag är lite sugen på att börja köra den ett par ggr i veckan och försöka förbättra mina tider. Låter kul tycker jag. :) Jag tyckte att det var kul när jag höll på med löpningen i våras och jag kände att min konditon förbättrades väldigt. Nu har jag haft lite ont i halsen några dagar så jag har inte vågat mig på sådan träning - när jag var på gymmet med Åse i torsdags så blev det istället styrketräning för mig.

Funderar för övrigt på att skaffa en ny dator (när jag har råd med det - just nu är jag jättefattig!) Känner mig just för tillfället rätt sugen på den här datorn. Den kostar ungefär 8000 och det är lite mer än vad jag hade tänkt mig från början, men från början behövde jag inte en dator som klarade av StarCraft 2. Jag kom faktiskt in i platinum-ligan igår. Jajamänsan. Nu förstår jag att ni blir så impade att ni trillar av era stolar framför datorerna. Nästa projekt är att komma in i diamant. ;) Kollade på mina stats igår och upptäkte att jag har spelat över 150 matcher sen spelet släpptes den 27. Mkt bra jobbat!

Nu ska jag försöka bli klar för jobbet... Är som sagt väldigt, väldigt trött. Ska försöka att inte göra om det jag gjorde på vägen till jobbet i lördags. Vet ni vad det var? Jag trampade i hundbajs!!! Fruktansvärt äckligt. Borde vara nackskott på att inte plocka upp efter sin hund.

Vi hörs! :)

Hej hej!

Jag jobbade idag fastän jag inte skulle göra det, för de frågade mig igår om jag kunde ta ett extrapass. Som tur var så var det ett väldigt skönt pass 08.50-16.15, så jag slutade normal tid idag. :) Tyvärr så har jag känt ett tag att mina ryggproblem kommer tillbaka och att de har flyttat sig uppåt igen nu när jag sitter i kassan, så jag bytte bort passet som jag skulle ha jobbat imorgon (vilket var ett exakt likadant pass så det blir plus/minus noll av alltihop. ;)) Men nu är jag i alla fall ledig två dagar och hoppas att ryggen ska vara lite bättre på lördag. Det kanske är missledande att säga rygg iofs. De största problemen sitter i axel-regionen och det gör så ont ibland att jag vill skrika och gråta.

Till lite gladare saker: Igår när jag kom hem och var trött och hade ont så överaskade Micke mig med att bjuda mig på indisk restaurang! Det var jättemysigt och jättegott. :) Skoj att bli sådär spontanbjuden också! Jag åt butter chicken och naanbröd. Mums! När vi kom hem såg vi ett par StarCraft-matcher. :P Ingen dag utan något som har med StarCraft att göra.

Nu ska jag nog vila mig ett litet tag för jag är jättetrött. Imorgon ska jag träna med Åse igen, ska försöka få till lite bra rygg- och axelträning. :)

Mera spel...

Hallå där!

Ca en vecka sen jag skrev sist och jag orkar inte direkt gå igenom dag för dag vad jag har gjort, så vi säger såhär istället: Jobb och StarCraft 2. ;) (Förutom att jag tränade med Åse i fredags). När jag inte jobbar så spelar jag StarCraft och det är jättekul! Extra skoj för att jag vinner väldigt mycket just nu. Å andra sidan skulle jag vilja förlora lite mer. Det kanske lät som att jag ljög nu men det gör jag faktiskt inte. Jag vill bli bättre på spelet och då är det jättebra att se replayer på matcher man har förlorat och sedan analysera vad man gjorde för fel - och försöka göra det bättre nästa gång. :) Just nu känns det asgött för den här veckan jobbar jag måndag, tisdag, torsdag, lördag, och nästa vecka jobbar jag måndag, torsdag, fredag - och sen är jag i princip ledig fram till skolan början! :) Nästan alltså, jag har några pass kvar men jag är ledig så länge mellan att det inte gör något. :)

Jag är lite trött på sommar nu så jag börjar längta till hösten. Höst-väder är oftast perfekt för oss film- och tv/data-spelsnördar. Saknar mina goa klasskamrater också.♥

RSS 2.0